Stel je eens voor: je hebt affiniteit met kinderkleding en vindt het leuk om mensen hierover te adviseren. Hoe leuk is het als jij shopadvisor bent bij (op) een kledingparty, dus bij de mensen thuis!

OMSCHRIJVING

Jij bent als shopadvisor hét gezicht van Tom-Du. Je bent in contact met mensen op een kledingparty én je verkoopt de kleding op deze unieke manier. Dus niet via een kledingwinkel, maar via gezellige kledingparty’s. Klanten adviseren, zorgen voor een gezellige sfeer en de aanwezigen helpen in het koopproces. De shopadvisors maken overal een feestje van. En…, jij kunt er onderdeel van zijn!
De collega’s van kantoor verzorgen de gehele uitlevering van de bestelde kleding. Dit betekent dat jij geen tijd kwijt bent voor het uitleveren van de kleding.

Klik hier voor ervaringsverhalen van shopadvisors!

DIT BIEDEN WE JE!

Wij zijn net zo flexibel als jij. Tom-Du heeft een vrije werkwijze en zo kun jij deze baan helemaal zelf invullen.
– Bepaal je eigen uren tijdens de twee verkoopseizoen per jaar (dit seizoen loopt van eind augustus t/m december én van eind januari t/m juni)
– Creëer je eigen klantenkring en plan je afspraken zelf
– Verdiensten staan direct op je rekening
– Verdien een fijne bonus!
– Krijg professionele sales begeleiding vanuit het Tom-Du hoofdkantoor
– Maak deel uit van het shopadvisor-team en deel al jullie ervaringen met elkaar

JIJ PAST PERFECT BIJ ONS!

Jij representeert Tom-Du tijdens een kledingparty. Adviseren speelt hierbij een belangrijke rol. Heb jij onderstaande eigenschappen? Dan pas je perfect in ons team!
– Passie voor kinderkleding
– Ondernemend
– Daadkrachtig en een doorzetter
– Klant- en servicegericht
– Open in omgang met andere mensen
– Zelfstandig

WORD SHOPADVISOR

Zie jij jezelf wel zo’n kledingparty leiden? Denk je dat je zelfstandig aan de slag kunt? Houd je van gezelligheid, ben je een ondernemend type én gek op kinderkleding? Dan ben jij onze ultieme shopadvisor. Meld je nu aan via onderstaand formulier.

Wat vinden mensen van Tom-Du?

© 2020 tom-du.nl   |   Ontwikkeld door Wefabric