Zie jij jezelf wel een kledingevent leiden? Denk je dat je zelfstandig aan de slag kunt? Houd je van gezelligheid, ben je een ondernemend type én gek op kinderkleding? Dan ben jij onze ultieme shopadvisor! 

Wat is het zijn van een shopadvisor?

Als shopadvisor ben je adviseur op een Tom-Du event en kunt de kinderkleding op een unieke manier verkopen. Dit gebeurt niet in een winkel maar op een gezellig event. Klanten adviseren, zorgen voor een gezellige sfeer en aanwezigen helpen bij de keuze. Onze collega’s van kantoor verzorgen de gehele uitlevering van de bestelde kleding, jij bent dus geen tijd kwijt hieraan.

 

4 redenen om shopadvisor te worden

Tom-Du heeft een vrije werkwijze, zo kun jij je eigen baan helemaal zelf invullen! Wij zijn net zo flexibel als jij. Pas zo nodig het schema aan op je hobby’s, je familie of andere werkzaamheden.

  • Vrijheid: bepaal je eigen uren en plan je eigen afspraken, geen vaste werkschema’s. Plan jouw eigen werktempo!

  • Vergoedingen: jouw verdiensten staat direct op je rekening en er zijn fijne bonussen te verdienen.

  • Altijd met mode en trends bezig: je hebt een eigen winkeltje en een adviserende rol in het modevakgebied! Je bent zelfstandig bezig en altijd op de hoogte van de laatste mode én trends.

  • Shopadvisor team: je maakt deel uit van het shopadvisor team, advies nodig? Vragen over bepaalde zaken? Deel ervaringen uit met elkaar! Het team op het hoofdkantoor staat altijd voor je klaar.

Tom-Du

Meer informatie ontvangen?

Speciaal voor toekomstige shopadvisors hebben wij een magazine ontwikkeld. Hier kun je, je eens rustig verdiepen in het worden van shopadvisor. Vraag je het magazine aan via het contactformulier en we sturen het toe!

Eenvoudig aanmelden

Nog maar 1 stap verwijderd van je nieuwe carrière!

Heb jij affiniteit met kinderkleding en vind je het leuk om mensen hierover te adviseren en verkopen? Dan is het zijn van shopadvisor iets voor jou.

Nog niet zeker? Vraag het onze experts!

Wat vinden mensen van Tom-Du?

© 2023 tom-du.nl   |   Ontwikkeld door Wefabric