Je hebt een Tom-Du artikel op het oog en nu ben je erg benieuwd hoe lang de verzending en levertijd duurt. Lees hieronder onze voorwaarden als het gaat om verzenden en leveren. Er wordt ook gesproken over special artikelen, dit zijn artikelen die tijdelijk online verkrijgbaar zijn. De reguliere collectie is niet online te koop.

VERZENDING

Wij doen er alles aan om jouw pakket binnen 2 weken na een event te bezorgen bij de gastvrouw. Zij zorgt ervoor dat de kledingstukken aan haar gasten geleverd wordt.

VERZENDING SPECIAL ARTIKELEN

Online streven wij ernaar om je pakket binnen 1 tot 2 werkdagen na bevestiging te sturen. Bij online bestellingen leveren wij op alle woonadressen binnen Nederland en België. Je kunt je online bestelling wijzigen voordat deze wordt verstuurd door contact op te nemen met de klantenservice van Tom-Du. Dit kan via:
Telefoonnummer: 0294 – 239 800
E-mail: Info@tom-du.nl

Het wijzigen van je bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet is verzonden.

LEVERTIJD

Heb je een event georganiseerd of los bij je shopadvisor besteld? Zij heeft inzicht op de verwachte levertijd van je bestelling. Mocht je vragen over je bestelling hebben, dan kun je deze dus stellen aan je shopadvisor. Als gastvrouw ontvang je per e-mail een aankondiging dat je pakket vanuit Tom-Du is verstuurd. Ben je als gast aanwezig geweest op een event? De bestelling gaat altijd via de gastvrouw.

LEVERTIJD webshop ARTIKELEN

Bestel je online? Dan verwachten wij het pakket binnen 1 tot 2 werkdagen te hebben verstuurd. Als je je bestelling online hebt geplaatst, dan zal deze automatisch naar jouw verzendadres worden opgestuurd. Je kunt je bezorgadres wijzigen bij de ‘kassa’. Als dit maar een woonadres in Nederland of België betreft.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten voor elk pakket, ongeacht grootte of gewicht, zijn €3,95. Is je bestelling verpakt over meerdere pakketten? Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen. Moet het pakket naar België worden verzonden, dan is het tarief €4,95.

Voor bestellingen die boven de €75,- uitkomen zijn de verzendkosten helemaal GRATIS!

Wat vinden mensen van Tom-Du?

© 2023 tom-du.nl   |   Ontwikkeld door Wefabric