Eventlist

Er zitten momenteel geen producten in jouw eventlist

Lookbook

Beoordelingen

Alle beoordelingen

Heb je kinderkleding besteld op een event of online, maar ben je niet helemaal tevreden? Je hebt 14 dagen om de artikelen te retourneren of ruilen.

GARANTIE

Tom-Du garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terug krijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit betekent dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen mogen zijn. Ook horen alle labels of etiketten nog aan/op het artikel te zitten. Heb je verzendkosten betaald? Helaas worden deze niet terug betaald.

Tom-Du heeft gaat heel serieus met deze klachten om. Heb je een klacht en wil je het artikel daarom retourneren of ruilen? Dan vergoeden wij ook de verzendkosten.

Neem contact op met ons via:
Telefoonnummer: 0294 – 239 800 (ma t/m vrij 09.00 – 15.00 uur)
E-mail: ruil@tom-du.nl.

ZO RETOURNEER OF RUIL JE EEN ARTIKEL

Er zijn twee mogelijkheden om een artikel te retourneren of ruilen. Doe dit wel binnen 14 dagen. Controleer of het label nog aan het artikel zit en/of het kledingstuk nog in originele staat is.

TERUGSTUREN VIA DE SHOPADVISOR

Wanneer je een artikel hebt gekocht op een kledingevent en er achteraf toch niet zo blij mee bent, dan mag je deze teruggeven aan de shopadvisor en regelt zij de retour.

ZELF TERUGSTUREN

Wil je het liever direct naar ons terugsturen of heb je de artikelen online gekocht?  Dat kan natuurlijk ook. De verzendkosten zijn dan wel voor eigen rekening. Vergeet niet om het retourformulier mee te sturen. Ben je bij een event geweest, dan is deze terug te vinden achterop de aankoopbon of kun je het retourformulier hier downloaden. Graag de aankoopbon mee terug sturen, dan kunnen wij jouw retour gemakkelijker verwerken. Bij een online aankoop hebben wij een retourformulier bij je bestelling gevoegd. Ben je deze kwijt of zat deze er niet bij? Dan download je het retourformulier voor online aankopen gemakkelijk hier. Wil je weten wat de kosten zijn van een pakket opsturen? Kijk dan op www.postnl.nl of www.bpost.be.

GELD TERUG

Het volledige aankoopbedrag krijg je terug als je artikelen terugstuurt. Heb je artikelen per post teruggestuurd? Dan wordt het bedrag binnen 10 werkdagen verrekend of uitbetaald.

Wat vinden mensen van Tom-Du?

© 2023 tom-du.nl   |   Ontwikkeld door Wefabric