Bij ons draait het om gezelligheid. Daarom kun je bij ons je eigen kledingparty organiseren. Want zeg nou zelf: een betere manier om te shoppen voor je kinderen is er toch niet?! Onder het genot van een hapje en drankje kies jij de leukste items uit voor in de kledingkast van je zoon of dochter.

HOE WERKT HET?

Jíj hebt de regie over jouw eigen kledingparty. Je bent uiteraard vrij om uit te nodigen wie je maar wilt. Wij hebben twee seizoenen per jaar, de kledingparty’s vinden plaats vanaf eind augustus tot december en van eind januari tot juni. Ook in het tijdstip en de datum ben je vrij om te kiezen. De meeste party’s worden ’s avonds georganiseerd, maar komt overdag jou beter uit dan is dat geen probleem.

ZORGELOOS KLEDINGPARTY’S ORGANISEREN

Als gastvrouw hoef je niet om te kijken naar betalingen en ruilingen. Tom-Du heeft hier haar eigen shopadvisors voor. Deze regelen alle betalingen tijdens de party. Wij vinden het ontzettend leuk wanneer je als gastvrouw wilt fungeren, daarom krijg je een deel van je eigen aangeschafte kleding cadeau. Deze waarde hangt af van de omzet van de kledingparty. Deze korting kan oplopen tot wel €100!

LEVERING VAN JOUW KLEDING

Na de party duurt het enkele dagen voordat je kleding wordt bezorgd. Hier zit ook de kledingstukken bij die jouw gasten hebben besteld. Wil jij of een gast iets ruilen? Dan gaat dat via jouw persoonlijke shopadvisor. Jij hebt hier geen omkijken naar!

DAAROM ORGANISEER JIJ EEN KLEDINGPARTY!

1. Al je vragen kun je stellen aan jouw persoonlijke shopadvisor. Je krijgt persoonlijk shopadvies!
2. Je bent thuis aan het shoppen én je hebt een gezellige avond met je vriendinnen. Twee vliegen in één klap!
3. Ben jij de gastvrouw? Dan kan jouw korting oplopen tot wel €100!
4. Premium: De kledingartikelen op de kledingparty zijn exclusief verkrijgbaar op de kledingparty. Dit betekent dat deze niet te verkrijgen zijn op het internet, maar alleen in jouw woonkamer!*

* Met uitzondering van Tom-Du Specials artikelen

AANMELDEN DOE JE ZO!

Wil je weten wat voor kleding je van ons kunt verwachten? Bekijk onze huidige collectie en ontdek het zelf. Nieuwsgierig geworden? Organiseer dan jouw eigen kledingparty. Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. Heb je liever contact met een Tom-Du medewerker, bel dan naar 0294 – 239 800 (ma t/m vrij 09.00 tot 12.00 uur). Na het aanmelden zorgen wij voor jouw persoonlijke Tom-Du shopadvisor!

1. Gewenste datum en tijdstip

*Bovenstaande is een voorkeursdatum en tijdstip. De uiteindelijke datum en tijdstip kan nog veranderen. Wij nemen hier van te voren contact met u op.

2. Uw gegevens

3. Jouw partylist

Er zitten momenteel geen producten in jouw partylist

4. Kies jouw shopadvisor

Zoek shopadvisor op naam

geen voorkeur

Gekozen

5. Controleer gegevens

Voorkeurdatum:
Voorkeurtijdstip:()

Telefoon:
E-mail:

Gekozen kleding zien:
Voorkeur voor shopadvisor:

Partylist

Er zitten momenteel geen producten in jouw partylist

Wat vinden mensen van Tom-Du?

© 2020 tom-du.nl   |   Ontwikkeld door Wefabric