Word shopadvisor


Heb jij een passie voor kinderkleding, wil jij zelf bepalen wanneer je werkt en weet je van aanpakken? Word dan shopadvisor bij Tom-Du!

Tom-Du verkoopt haar kleding exclusief via kledingparty’s, waarbij jij als shopadvisor bij een gastvrouw de kleding presenteert. Jij adviseert de klanten, zorgt voor een gezellige sfeer en helpt ze in het koopproces. Je bent het aanspreekpunt voor en naar de klanten.

Wat hebben wij te bieden?

Door de vrije werkwijze bij Tom-Du kun je het zo leuk maken als je zelf wilt!
- Bepaal je eigen uren tijdens het verkoopseizoen
- Creëer je eigen klantenkring
- Geen investering en meteen verdienen
- Afhankelijk van je prestatie is er een bonus
- Krijg professionele sales begeleiding vanuit het hoofdkantoor
- Maak deel uit van een leuk team met shopadvisor en deel je ervaringen
- Onze kleding is niet via een webshop te koop dus de inkomsten voor de consulente zijn gegarandeerd

Wie ben jij?

Jij bent het gezicht van Tom-Du. Als shopadvisor heb je een adviserende rol tijdens een kledingparty. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klant. Herken jij je in de volgende eigenschappen? Dan ben jij onze nieuwe Tom-Du shopadvisor!
- Passie voor kinderkleding
- Ondernemend en je weet van aanpakken
- Klantgericht en open in de omgang met andere mensen
- Zelfstandig

Onze werkwijze

De klanten plaatsen tijdens de party bestellingen en jij zorgt op dat moment voor de financiële afhandeling. Wij zorgen voor de gehele uitlevering. Zelf heb je dus geen tijdsinvestering voor het uitleveren van de kleding. Ook de bestedingskorting voor de gastvrouw komt op rekening van Tom-Du. Al met al dus geen investering voor jezelf. Naast deze party's zal je ook altijd nog een losse verkoop hebben van klanten uit jouw regio. De verdiensten bij Tom Du zijn door het hoge omzetgemiddelde goed. En je kunt dit met een uitbreiding van je klantenbestand lekker uitbouwen. We rekenen gelijk met je af per verkoop dus sneller verdienen is niet mogelijk.

Tom-Du heeft een eigen fabriek waardoor het zelfs tijdens het seizoen mogelijk is om de hardlopers van de collectie bij te produceren. Hierdoor hoef je niet te vrezen dat je aan het einde van het seizoen de leuke items niet meer in het rek hebt hangen.

Zie je het als een uitdaging om zelfstandig aan de slag te gaan, hou je van gezelligheid, ben je ondernemend en ben je gek op kinderkleding? Vul dan je gegevens in en we zullen contact met je opnemen.

Shopadvisor worden

afbeelding

Aanmelden via telefoon
Tel. 0294 - 239 800
maandag t/m vrijdag 09.00- 12.00

* verplichtAnnuleren