Eventlist

Er zitten momenteel geen producten in jouw eventlist

Lookbook

Beoordelingen

Alle beoordelingen

Tom-Du is een uniek kledingmerk dat jongenskleding en meisjeskleding verkoopt. Maar…, wij verkopen niet zómaar kinderkleding. De verkoop gaat middels het organiseren van een kledingparty. Al 25 jaar lang is Tom-Du actief in de kinderkledingbranche. Een écht Nederlands familiebedrijf, van ontwerp tot productie. Of je kinderen nu lekker gaan spelen of een feestje hebben: de collecties van Tom-Du bevatten de juiste stijl voor iedere gelegenheid.

WIJ ZIJN TOM-DU: EEN ECHTE MODEFAMILIE

Geïnspireerd door haar twee zonen Tomas (Tom) & Dustin (Du) begon Ingrid Lagendijk met de verkoop van kindershirts met Bretonse strepen op de Albert Cuypstraat in Amsterdam. Na enkele weken stonden er rijen dik voor haar kraampje en begon het serieuzere vormen aan te nemen. Verkoop via party’s van kleding bestond nog niet, Tom-Du is dan ook de eerste die hiermee gestart is. Ook dit werd een succes. Inmiddels is Tom-Du uitgegroeid tot een vrolijk en speels kledingmerk. Bij onze organisatie heerst er een echte familiesfeer. Met een divers team werken we dagelijks met een flinke dosis enthousiasme aan Tom-Du

Last but not least: Van garen tot aan uitlevering: het behoort allemaal tot één bedrijf. Dit houdt de prijs scherp en de kwaliteit hoog. Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Lees alles over ons productieproces.

Ons team

Ingrid

Ingrid

Houdt niet van shoppen en wil geen baas worden genoemd maar runt Tom-Du al 25 jaar. Weet zich goed staande te houden in de chaotische wereld van de productie.

Irma

Irma

Je kunt met al je vragen terecht bij deze duizendpoot en zij heeft dan ook een antwoord op alles. Houdt altijd de moed erin.

Esmee

Esmee

Ze begon als stagiaire maar is niet meer weg te denken bij Tom-Du. Deze modieuze meid is onze social media ster en zorgt met haar ordelijke manier van werken voor een fijne balans tussen de (gezellige) chaos.

Tomas

Tomas

Onze huisfotograaf heeft een zwak voor mooie spullen, zorgt donderdagmiddag voor vrolijke meezingers op kantoor.

Marleen

Marleen

Leeft het liefst op suiker en aan orde en opruimen doet ze niet, maar ze heeft een creatieve oplossing voor alles.

Irene

Irene

Deze creatieveling schudt collecties uit haar mouw alsof het niks is. Is altijd vrolijk en geduldig behalve als er een probleem is met haar computer.

Henriëtte

Henriëtte

Van vele markten thuis en bouwt tussendoor ook nog de beurs op. Heeft een super mooi handschrift en stapels creatieve ideeën.

Sigrid

Sigrid

Is op en top verzorgd en altijd in de laatste mode is zij onze administratieve held.

Monique

Monique

Op werk voor alles inzetbaar en zorgt voor een dosis gezelligheid. Gaat graag weekendjes weg met haar vriendinnen.

Mous

Mous

Vader van al 3 meiden houdt zich goed staande tussen alle vrouwen in het magazijn. Draagt zijn werkschoenen met flair.

Wat vinden mensen van Tom-Du?

© 2023 tom-du.nl   |   Ontwikkeld door Wefabric