Verzenden en afleveren


Verzending

Wij streven ernaar om je pakket binnen 2 weken na een kledingparty of binnen 2-4 werkdagen na een bevestiging van je online aankoop te versturen. In het geval van een kledingparty dan leveren wij de bestelling aan de gastvrouw. Zij zorgt dat het bij haar gasten terecht komt. Bij online bestellingen leveren wij op alle woonadressen binnen Nederland en België.

Heb je een verkeerd artikel ontvangen, heb je een klacht over een artikel of wil je je geld terug? Dan moet je de artikelen altijd terugsturen naar onze Tom-Du retourservice: dit kan via de consulente of door contact met ons te nemen. Klik hier voor onze contactgegevens.

Je kunt je online bestelling wijzigen voordat deze wordt verstuurd door contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch (0294-239800) of per e-mail (info@tom-du.nl). Het wijzigen van je bestelling is mogelijk zolang deze nog niet is opgestuurd.

Aflevering

Je consulente heeft inzicht op de verwachte afleverdata van je bestelling en ontvangt daarnaast ook een mail over de levering. Bij vragen hierover kun je dus bij je consulente terecht. Je haalt je bestelling altijd op bij je gastvrouw. Als gastvrouw ontvang je per email een aankondiging dat je pakket vanuit Tom-Du verstuurd is.

Bestel je online dan kun je uitgaan dat je bestelling wordt geleverd binnen drie werkdagen. Als je online een bestelling doet zal je bestelling automatisch naar je woonadres opgestuurd worden. Wel kun je bij de Kassa de bezorglocatie aanpassen. Let op, dit moet een woonadres zijn in Nederland of België.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 3,95, ongeacht de grootte en het gewicht van je pakket. Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen als je bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd. In België geldt een tarief van € 4,95. Wanneer je een bestelling plaats hoger dan €75,- dan zal de verzendkosten komen te vervallen.

Pakketten die niet afgeleverd kunnen worden

Als een pakket niet afgeleverd kan worden, ontvang je altijd een bericht. Als een pakket niet afgeleverd kan worden, is Tom-Du gerechtigd om € 3,95 in rekening te brengen voor de kosten van de retourzending naar Tom-Du.