Bij ons draait het om gezelligheid. Daarom kun je bij ons je eigen kledingevent organiseren. Want zeg nou zelf: een betere manier om te shoppen voor je kinderen is er toch niet?! Onder het genot van een hapje en drankje kies jij de leukste items uit voor je zoon of dochter.

EEN TOM-DU event organiseren: hoe gaat het in zijn werk?

Jíj hebt de regie over jouw eigen event. Je bent uiteraard vrij om uit te nodigen wie je maar wilt. Wij hebben twee seizoenen per jaar, de kledingevents vinden plaats vanaf eind augustus tot december en van eind januari tot juni. Ook in het tijdstip en de datum ben je vrij om te kiezen. De meeste events worden ’s avonds georganiseerd, maar komt overdag jou beter uit dan is dat geen probleem.

5 redenen om een kledingevent te organiseren

Waarom een kledingevent organiseren? Bepaal zelf waar, wanneer en hoe laat jij een event organiseert, krijg persoonlijk advies en een avond vol gezelligheid. Wij geven je 5 redenen!

  • Persoonlijk shopadvies: jouw persoonlijke shopadvisor geeft stylingadvies over alle artikelen.

  • Thuis shoppen: winkels afstruinen met kinderen die daar misschien helemaal geen zin in hebben? Haal de collectie in je huis en shop vanaf de bank! Handig toch?

  • Gezelligheid: bijkletsen met vriendinnen die je al tijden niet hebt gezien? Een gezellige avond met de buurvrouwen? Of de moeders van de school? Door het geven van een kledingevent beleven jullie een gezellige avond.

  • Fijne korting: als gastvrouw kunnen de kortingen oplopen tot wel €100,-. Je krijgt namelijk als gastvrouw een deel van je aangeschafte kleding cadeau. Dit hangt af van de omzet van de kledingevent.

  • Geen administratieve handelingen: als gastvrouw hoef je niet om te kijken naar betalingen en ruilingen. Wij hebben hier ons eigen shopadvisors voor. Deze regelen alle betalingen en ruilingen tijdens en na het event.

Tom-Du

Meer informatie ontvangen?

Een kledingevent organiseren? Bekijk dan eens dit magazine. Wij hebben speciaal voor toekomstige gastvrouwen een magazine ontwikkeld. Je kunt hier rustig een doorlezen wat het precies inhoudt én vindt handige tips. Vraag je het magazine aan via het contactformulier en we sturen het toe!

Eenvoudig aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Organiseer dan jouw eigen kledingevent. Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. Heb je liever contact met een Tom-Du medewerker? Bel dan naar 0294 – 239 800 (ma t/m vrij 09.00 tot 12.00 uur).

1. Digitaal of fysiek

2. Gewenste datum en tijdstip

*Bovenstaande is een voorkeursdatum en tijdstip. De uiteindelijke datum en tijdstip kan nog veranderen. Wij nemen hier van te voren contact met u op.
**Indien u heeft gekozen voor een online event kunt u deze stap overslaan.

3. Uw gegevens

4. Jouw eventlist

Er zitten momenteel geen producten in jouw eventlist

5. Kies jouw shopadvisor

Zoek shopadvisor op naam

geen voorkeur

Gekozen

6. Controleer gegevens

Digitaal of fysiek:
Voorkeurdatum:
Voorkeurtijdstip:()

Telefoon:
E-mail:

Gekozen kleding zien:
Voorkeur voor shopadvisor:

Eventlist

Er zitten momenteel geen producten in jouw eventlist

Wat vinden mensen van Tom-Du?

© 2023 tom-du.nl   |   Ontwikkeld door Wefabric