Bij Tom-Du zijn wij gericht op kinderkleding. Hoe leuk is het om van het shoppen een leuk uitje te maken? Door een kledingparty te organiseren. Heb je hier geen tijd voor kun je ook een bestelling plaatsen bij een shopadvisor bij jou in de buurt.

Doordat er meerdere opties zijn om Tom-Du artikelen in huis te halen, zijn er ook verschillende mogelijkheden om deze te betalen.

KLEDINGPARTY

Organiseer je een kledingparty? Dan betaal je via de shopadvisor. Het verschilt per shopadvisor hoe je kunt betalen. De betalingsmogelijkheden kunnen zijn: cash en overmaken (via Tikkie). Bij enkele shopadvisors kun je pinnen. De shopadvisor zal voor de kledingparty hier meer uitleg over geven. Dit geldt ook voor als je geen kledingparty organiseert, maar de artikelen los bij een shopadvisor bij jou in de buurt bestelt.

WEBSHOP

Je kunt ook artikelen via onze webshop bestellen. Let op: dit geldt niet voor alle artikelen. Deze worden op de website aangegeven met een label. De betalingsmogelijkheid voor online zijn iDeal, creditcard en Bancontact.

Wij wijzen erop dat wij geen ‘gastvrouwen korting’ kunnen accepteren als betaling via Tom-Du.nl. Ook de cadeaubon is niet in te wisselen via Tom-Du.nl.

Wat vinden mensen van Tom-Du?

© 2022 tom-du.nl   |   Ontwikkeld door Wefabric