Eventlist

Er zitten momenteel geen producten in jouw eventlist

Lookbook

Beoordelingen

Alle beoordelingen

Bij Tom-Du zijn wij gericht op kinderkleding. Hoe leuk is het om van het shoppen een leuk uitje te maken? Door een event te organiseren. Heb je hier geen tijd voor kun je ook een bestelling plaatsen bij een shopadvisor bij jou in de buurt.

Doordat er meerdere opties zijn om Tom-Du artikelen in huis te halen, zijn er ook verschillende mogelijkheden om deze te betalen.

event

Organiseer je een event? Dan betaal je via de shopadvisor. Het verschilt per shopadvisor hoe je kunt betalen. De betalingsmogelijkheden kunnen zijn: cash en overmaken (via Tikkie). Bij enkele shopadvisors kun je pinnen. De shopadvisor zal voor de event hier meer uitleg over geven. Dit geldt ook voor als je geen kledingparty organiseert, maar de artikelen los bij een shopadvisor bij jou in de buurt bestelt.

WEBSHOP

Je kunt ook artikelen via onze webshop bestellen. Let op: drie weken na het start van het seizoen is de kleding pas verkrijgbaar via de webshop. De betalingsmogelijkheid voor online zijn iDeal, creditcard en Bancontact.

Wij wijzen erop dat wij geen ‘gastvrouwen korting’ kunnen accepteren als betaling via Tom-Du.nl. Ook de cadeaubon is niet in te wisselen via Tom-Du.nl.

Wat vinden mensen van Tom-Du?

© 2023 tom-du.nl   |   Ontwikkeld door Wefabric