Bij Tom-Du zijn wij gericht op kinderkleding. Hoe leuk is het om van het shoppen een leuk uitje te maken? Door een kledingparty te organiseren. Heb je hier geen tijd voor kun je ook een bestelling plaatsen bij een shopadvisor bij jou in de buurt.

Doordat er meerdere opties zijn om Tom-Du artikelen in huis te halen, zijn er ook verschillende mogelijkheden om deze te betalen.

KLEDINGPARTY

Organiseer je een kledingparty? Dan betaal je via de shopadvisor. Het verschilt per shopadvisor hoe je kunt betalen. De betalingsmogelijkheden kunnen zijn: cash en overmaken (via Tikkie). Bij enkele shopadvisors kun je pinnen. De shopadvisor zal voor de kledingparty hier meer uitleg over geven. Dit geldt ook voor als je geen kledingparty organiseert, maar de artikelen los bij een shopadvisor bij jou in de buurt bestelt.

ONLINE

Je kunt ook artikelen online bestellen. Let op: dit geldt alleen voor de Tom-Du Special artikelen. Deze worden op de website aangegeven met een label. De betalingsmogelijkheid voor online zijn iDeal, MiniTIX en bankcontact/Mistercash.
Wij wijzen erop dat wij geen ‘gastvrouwen korting’ kunnen accepteren als betaling via Tom-Du.nl. Ook de cadeaubon is niet in te wisselen via Tom-Du.nl.

Wat vinden mensen van Tom-Du?

© 2020 tom-du.nl   |   Ontwikkeld door Wefabric